David Rio chai-te

Hos Drinkworld hittar du hela sortimentet av David Rios populära chai-te. David Rios chai-te kännetecknas av en härligt krämig och fyllig smak, och de många varianterna bjuder på smaker som vanilj, mango, lönnsirap och grönt te. Prova också det senaste tillskottet Power Chai Espresso, som innehåller kvalitetsespresso från Brasilien.

Chai-te har sitt ursprung i Indien och går många decennier tillbaka. Teet handlades ofta på den lokala marknaden där "Chaiwallahs” (därav ordet chai) blandade teet från scratch. David Rio mixar den indiska traditionen med inspiration från Sydasien, därför innehåller deras te många kryddor och örter som kardemumma, kanel, honung, karamellsirap och mycket annat. Blandningarna är i världsklass och dricks världen över.

David Rios chai-teer produceras i San Fransisco, Kalifornien, och deras hjärtefråga är ekologi. Även om största delen av ingredienserna i teet är ekologiskt, säljs inte teet som en ekologisk produkt. Alla smakerna har namn efter djur – till exempel Tiger Spice – eftersom David Rio är mycket engererade i djurens rättigheter och stöttar djurskyddsorganisationer över hela världen.

Prova David Rios chai-te om du värdesätter fina råvaror och ett ekologiskt tänkande.

Artiklar 1 till 15 av totalt 19

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 15 av totalt 19

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Vi använder cookies

Cookies krävs för att webbplatsen ska fungera, men de ger också information om hur man använder vår webbplats så att vi kan förbättra den för dig och för andra.

Acceptera