Kaffe, te och kakao

Gourmetkaffe i världsklass

Hör du till dem som värdesätter en riktigt god kopp kaffe? Hos Drinkworld hittar du ett brett urval av utsökta kaffebönor av hög kvalitet, från hela världen. Bönorna är omsorgsfullt rostade för att locka fram de bästa aromer som garanterar dig en riktigt god kopp kaffe.

Välsmakande Chai-te

Hos Drinkworld hittar du hela sortimentet av David Rios populära Chai-te. Sammanlagt tio utsökta Chai Latte väntar på att bli provade. David Rios Chai-te kännetecknas av en härligt krämig och fyllig smak, och de många varianterna bjuder på smaker som vanilj, mango, lönnsirap och grönt te. Prova också det senaste tillskottet Power Chai Espresso, som innehåller kvalitetsespresso från Brasilien.

Utöver David Rios chai-te hittar du också chai-te från märket KAV hos oss. De finns i tre utsökta smaker – vanilj, Rich Spice och grönt te. Alla tre varianter har en smakfull karaktär och passar perfekt för en skön stund inomhus under årets kalla höst- och vintermånader.

Utsökt Kakao

Hos Drinkworld har vi valt att endast erbjuda den bästa kakaon. Märket KAV produceras i USA och passar fint både till varm och kall choklad. Kakaon finns i tre utsökta varianter – Chocolate Truffle, White Chocolate och French Vanilla.

Vi använder cookies

Cookies krävs för att webbplatsen ska fungera, men de ger också information om hur man använder vår webbplats så att vi kan förbättra den för dig och för andra.

Acceptera