Dark & Stormy

Här hittar du tillbehören och utrustningen för att blanda en helt fantastisk Dark & Stormy.

Drinkworld gör det enkelt för dig att utrusta din hemmabar så att du kan blanda dina favoritdrinkar. Vi vet att det finns många olika recept på Dark & Stormy, och har valt ut det bästa till dig. Dark & Stormy är en läcker drink som många rom-älskare gillar. Det är en drink som är superenkel att blanda.

Här får du vår version av det perfekta receptet. Du behöver ett högt glas, istärningar, Gosling's Black Seal 80 Proof Rum, Ginger Beer (INTE Ginger Ale!), lime.

Recept

3-4 cl Gosling's Black Seal 80 Proof Rum
1 Ginger Beer
Istärningar
1 lime

Så här gör du:

Fyll glaset med istärningar.
Häll 3-4 cl rom i glaset.
Fyll på med Ginger Beer till ca 1 cm från kanten.
Skär fyra tunna limeskivor. Placera limeskivorna på glasets kant. Använd eventuellt tandpetare för att hålla fast skivorna ordentligt.

Nu är du redo att njuta din vidunderliga Dark & Stormy!

Anledningen till det specifika valet av rom i receptet är att företaget bakom Gosling's Black Seal 80 Proof Rum har varumärkesrätt på drinken i USA. Vi tycker därför inte att det är mer än rätt att använda sig av just denna rom, särskilt som den verkligen ger drinken lite extra KAPOW.

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

Vi använder cookies

Cookies krävs för att webbplatsen ska fungera, men de ger också information om hur man använder vår webbplats så att vi kan förbättra den för dig och för andra.

Acceptera