Barutrustning

Barutrustning i hög kvalitet till bra priser

Vi har importerat den bästa barutrustningen från hela världen, så att du enkelt kan hitta precis det du behöver för att blanda professionella drinkar. Hela webbshoppen håller fasta, låga priser och prisgaranti. Därför kan du alltid vara säker på att göra en bra affär, oavsett om du behöver prylar till cocktails, shaker, droppkorkar, eller något annat.

Allt til festen

Drinkworld säljer också de omåttligt populära Red Cups, de röda plastmuggarna som ofta syns i amerikanska filmer. Red Cups används också till Beer Pong som blivit alltmer populärt på många uteställen i Skandinavien.

För dig som gillar Jägermeister finns våra Bomb Shotz-glas som är speciellt framtagna för Jägerbomb. Plastglaset är uppdelat i två delar så att dryckerna är separerade i glaset. Vi har både blå, röda och vita Bomb Shotz-glas.

Champagnesablar

Sabrering användes först i den franska hären under Napoleon för att fira segern på slagfältet, nu används metoden över hela världen som det mest eleganta sätt att öppna en champagneflaska. Drinkworld erbjuder champagnesablar med prisgaranti och säker leverans.

Våra champagnesablar håller alltid högsta kvalitet och kontrolleras noga innan de skickas, så att du alltid ska bli nöjd till 100 %.

Artiklar 1 till 15 av totalt 111

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 15 av totalt 111

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vi använder cookies

Cookies krävs för att webbplatsen ska fungera, men de ger också information om hur man använder vår webbplats så att vi kan förbättra den för dig och för andra.

Acceptera